Сучасні методи підбору персоналу з використанням методів практичної психології - Морушко, Олександр (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
In short theses formulated the basic principles of recruitment in modern conditions, taking into account personal qualities.
Keywords: менеджмент; кадри; соціоніка