Особливості вимірювання складових потенціалу підприємства - Толпежніков, Р. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Визначено поняття потенціалу підприємства та його складових, основні показники, що характеризують потенціал промислових підприємств. Розглянуто та проаналізовано методи виміру складових потенціалу підприємства. Результати дослідження дають змогу точніше виміряти вартість підприємства під час його оцінювання. The concept of enterprise potential and its components are determined as long as main indicators. Basic of indexes that characterize potential of industrial enterprises are certain. Considered of and проаналізрвани methods of віміру of constituents of potential of enterprise. The conducted research gives possibility more exactly to measure the cost of enterprise at his evaluation.
The features of measurement of enterprise potential components
Keywords: потенціал; складові потенціалу; виробниче підприємство; виробничий потенціал; визначення вартості; potential; indicators; enterprise; principle component analysis