Програмні засоби для дослідження швидкодії алгоритму симетричного шифрування RC5 - Яковина, В.; Климаш, Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розроблено програмне середовище для дослідження швидкодії алгоритму симетричного шифрування RC5, яке за рахунок використання низькорівневого програмування та відсутності впливу операційної системи, дає змогу підвищити точність та відтворюваність результатів. Розроблені програмні засоби можуть бути використані для експериментального визначення швидкодії будь-яких алгоритмів, які не вимагають захищеного режиму роботи процесора та обсягу оперативної пам'яті понад 32 Мбайтів. The software tool for RC5 algorithm software performance investigation has been developed. The tool due to low level programming use as well as absence of operating system influence allows to increase investigation accuracy and reproducibility. The developed tool can be used for experimental evaluation of software performance of any algorithms which do not need CPU protected mode and RAM amount more than 32 Mbytes.
Keywords: шифрування; середовище; швидкодія; симетричний; software