Оцінка якості цифрової трансмісії вимірювальних сигналів - Райба, Станіслав; Райба, Тереза (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2003)
Розкрито особливості оцінки якості цифрової трансмісії вимірювальних сигналів. Розраховано ймовірність помилок під час передачі. Підкреслена роль статичних часових спотворень сигналу. Представлены особенности оценки качества цифровой трансмиссии измерительных сигналов. Рассчитано вероятность погрешностей при передаче. Подчеркнуто значение статических временных искажений сигнала. The estimations of measuring signal transmission quality is presented here. The probability of mistakes in process of transmission is considered. The importance of the static time mistakes is carried out.