Науково-практичні засади удосконалення системи управління персоналом підприємств сфери послуг - Гарасим, Л. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто актуальну проблематику управління персоналом, зокрема – проблему вдосконалення системи управління персоналом підприємств сфери послуг. У сфері послуг, яка в усьому світі є визнаним рушієм соціально-економічного розвитку, в Україні існує низка проблем, вирішувати які слід не лише завдяки державній підтримці та реформам, але і вдосконалюючи систему управління персоналом з урахуванням актуальних тенденцій та соціально-мотиваційних трендів сучасності, чому присвячується ця стаття. The article describes the actual problems of personnel management, in particular – the problem of improvement of personnel management system services. Services, which worldwide is recognized as an engine of social and economic development in Ukraine faces a number of problems, which should be sought not only by the state support and reforms, but also by revising the HR management system using the latest socio-motivational tendencies and trends, which is this article about.
Scientific and practical principles of improvement of personnel management, services
Keywords: система управління персоналом; управління людськими ресурсами; вдосконалення системи управління персоналом; сфера послуг; human resource management system; human resource management; improvement of personnel management system; service industry