Про видову характеристику суб’єктів податкових правовідносин в Україні - Баїк, Оксана; Bayik, Oksana; Баик, Оксана (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Статтю присвячено дослідженню суб’єктів податкових правовідносин в Україні. Розглянуто поняття та виокремлено ознаки цих правових відносин. Проаналізовано видову характеристику суб’єктів податкових правовідносин у теорії податкового права. Запропоновано авторський підхід щодо поділу суб’єктів податкових правовідносин.

The article investigates the subjects of tax relations in Ukraine. Consider the concept and stand out features of these legal relations. Analyzed species characteristic of tax relations in the theory of tax law. Author's proposed approach to the division of tax relations.

Статья посвящена исследованию субъектов налоговых правоотношений в Украине. Рассматриваются понятие и выделяются признаки этих правовых отношений. Анализируется видовая характеристика субъектов налоговых правоотношений в теории налогового права. Предлагается авторский подход к разделению субъектов налоговых правоотношений.
About the special characteristic of the subjects tax relations in Ukraine
О видовой характеристике субъектов налоговых правоотношений в Украине
Keywords: податкова правосуб’єктність; суб’єкти податкового права; суб’єкти податкових правовідносин; теорія податкового права; tax legal; tax law subjects; the subjects of tax relations; tax law theory; налоговая правосубъектность; субъекты налогового права; субъекты налоговых правоотношений; теория налогового права; [347.73; 336.22] (477)