Аналіз впливу структури кавового шламу та цеоліту на їх гідродинамічні та кінетичні характеристики - Гузьова, І. О.; Ханик, Я. М.; Атаманюк, В. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Проведений аналіз впливу кристалічної та аморфної структури та природи досліджуваних дисперсних матеріалів на характер перебігу фільтраційного тепломасообміну. The comparison of kinetic and hydrodynamic drying factors of investigated materials of crystalline and amorphous structure was carried out
Keywords: 66.047