Типологічна структура житла для бездомних в Україні та за кордоном - Соловій, Л. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглядається типологічна структура житла для бездомних та проблеми, пов’язані з їх створенням, типи планування типів житла для бездомних. In this article we discuss the socials, demographics and psychologist problems of the homeless, as phenomena in Ukraine. Also, we including the determination of quantizes of homeless and the motives of in Ukraine.