Реалізація структурного алгоритму розпізнавання образів на однорідних обчислювальних системах - Худий, А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Запропоновано реалізацію структурного алгоритму розпізнавання образів на ООС (однорідних обчислювальних системах) на прикладі зображення у вигляді матриці розмірністю 256x256.

A reduced realization of structure algorithm of recognition of images on the homogenous calculus systems.
Keywords: 681. 513