Факторинг як інструмент вирішення фінансових проблем підприємства - Карп’як, Я. С.; Ріжко, Л. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розглянуто проблеми законодавчого регулювання факторингових операцій, їх бухгалтерського та податкового обліку, нарахування податку на прибуток та податку на додану вартість у всіх учасників цієї операції. The problems of the legislative adjusting of factoring operations, their fiscal accounting book-keeping and, and extra charge of income tax and value-added tax, at all participants of this operation are examined in the article.
Keywords: факторингові операції; операції; factoring operations; operation