Координування студентського життя за допомогою сервісів мережі Інтернет - Котило, Маріанна; Мельник, Дарина; Сєров, Юрій (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті розглянуто сучасні інформаційні Інтернет-сервіси для організації ефективної взаємодії членів академічної групи та координації їхньої діяльності лідером – старостою. Висвітлено позитивні та негативні сторони кожного з аналізованих сервісів, визначено можливості використання Інтернет-спільнот для взаємодії студентів. This paper offers the consideration of advanced informational web-services which provide effective interaction within academic group and the coordination of its members by the group leader. The positive and negative aspects of analyzed services are proposed. The ways of using Internet communities for student teamwork are offered.
Keywords: Інтернет-сервіс; академічна група; веб-спільнота; Internet service; academic group; web community