Експериментальне дослідження процесу розбігу вібраційної машини з дебалансним приводом - Ярошевич, Т. С.; Силивонюк, А. В.; Ярошевич, М. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Наведено результати експериментальних досліджень процесу розбігу вібраційної машини з дебалансним збудником, що приводиться в обертання від асинхронного двигуна. Lay out of experimental researches results of the run-up process of vibrating machine with unbalanced vibroexciter, which is put into rotation with the help of asynchronus motor.