Структура “Українсько-російсько-англійського словника ділової людини” та використання його для навчання англійської мови для спеціальних цілей - Зеленська, Олена (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Тримовний тлумачний словник можна використати як навчальний посібник для складання вправ, націлених на розвиток навичок вживання термінів і терміносполук у різних предметних галузях як в англійській, так і в українській мовах.

The three-lingual dictionary can be used for compiling exercises to develop the habits of using the terms and the term combinations in different branches of science, for mastering the educational material and for learning the English terms and their Ukrainian equivalents.