Побудова СППР на основі методів багатоцільового прийняття рішень - Гожий, О. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано головні типи методів багатоцільового прийняття рішень. Розглянуто головні проблеми, які виникають під час виконання багатоцільових завдань. Запропоновано архітектуру системи підтримки прийняття рішень. Розглянуто головні етапи та особливості реалізаціії СППР на базі багатоцільових методів. Наведено приклади використання СППР для оцінювання та вибору варіантів у інноваційних проектах. Analyzed the main types of methods, multi-objective decision making. We consider the main types of problems that arise in dealing with multi-tasks. The proposed architecture of decision support systems. We consider the main stages and characteristics of process the DSS based on multi-objective methods. The examples of the use of DSS for evaluating and selecting options in innovative projects.
Keywords: багатоцільове прийняття рішень; система підтримки прийняття рішень; multi-objective making decision; system of support of making decision