Система богословських термінів: семантика лексем Апостол, Біблія, Євангеліє - Яремчук, Сергій (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
У статті йдеться про українські богословські терміни «Апостол», «Біблія», «Євангеліє», розглянуто їх значення, походження, простежено історію дослідження богословських термінів. Тhis article is about Ukrainian theological terms “Apostle”, “Bible”, “Gospel”. It deals with their meanings, ethymology and the history of exploration of the theological terms.