Innovative approaches to development of cellular communication companies - Kopets, G. R.; Rachynska, G. V.; Dzyubina, A. V. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
The innovative approaches to the development of cellular communication operators’ activities are considered. Application of modern management concepts and market strategies aimed at improving the efficiency of using resources by the cellular communication companies is advisable. The role of intellectual and innovative growth and informatization in the telecommunications sector of the Ukrainian economy is justified. The arguments to support feasibility and advantages of implementing trunk telecommunication networks are provided. Розглянуто інноваційні підходи до розвитку діяльності операторів стільникового зв’язку. Доцільним є також застосування сучасних концепцій менеджменту та ринкових стратегій, покликаних підвищити ефективність використання ресурсів компаніями-операторами стільникового зв’язку. Обґрунтовано роль інтелектуального та інноваційного розвитку, інформатизації у телекомунікаційній галузі економіки України. Наведено приклад розвитку телекомунікаційних мереж, аргументи доцільності провадження та переваг транкінгових телекомунікаційних мереж.
Інноваційні підходи до розвитку діяльності операторів стільникового зв’язку
Keywords: innovations; development; cellular communication companies; modern management concepts; market strategies; systems for analyzing resource allocation; інновації; розвиток діяльності операторів стільникового зв’язку; сучасні концепції менеджменту; ринкові стратегії; системи аналізу розподілу ресурсів