Розрахунок навантаження цифрових лінійних трактів транспортних телекомунікаційних мереж - Климаш, Михайло; Романчук, Василь (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розраховано ефективність використання пропускної здатності каналу для різних видів трафіка та мережевих технологій. Запропоновано метод розрахунку трафіка ATM та SDH мереж. The calculation efficiency to use capacity channel for different kinds of traffic and network technologies. Is offered method of calculation traffic in ATM and SDH network.