Вимоги до регулятора статичного компенсатора прямого регулювання - Никонець, Л. О.; Сіваков, Д. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Наведені технічні вимоги до регулятора статичного компенсатора реактивної потужності прямого регулювання. Characteristics to a regulator of the static equaliser of jet capacity of direct regulation are submitted.