Реалізація мобільного додатку у вигляді розумного будильника, що реагує на геолокацію - Кручковська , Христина Юріївна (Національний університет «Львівська політехніка», 2022)
Бакалаврська кваліфікаційна робота виконана студенткою групи КН-408 Кручковською Христиною Юріївною. Тема «Реалізація мобільного додатку у вигляді розумного будильника, що реагує на геолокацію». Робота направлена на здобуття ступеня бакалавр за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Метою дипломної роботи є створення програми, яка являє собою інструмент для сповіщення користувача коли користувач потрапляє у своє попередньо призначене місце розташування та вказаний діапазон. Коли а користувача потрібно сповістити, додаток у фоновому режимі сповіщає користувача.
Keywords: геолокація, будильник за локацією, мобільний додаток, сповіщення