Управління транспортними витратами підприємства - Поліщук, Н. В. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Пропонуються методи скорочення транспортних витрат підприємства, описуються нові стратегії організації транспортних потоків, що дозволяють скоротити транспортні витрати.