Культура здоров'я як складова управлінської культури - Вакуленко, Олена Василівна (Бадікова Н. О., 2015)
Сучасні вимоги до освітнього середовища висувають вимоги до управлінських аспектів формування здорового способу життя у навчальних закладах. Важливою складовою управлінської культури керівного складу та педагогічного колективу освітніх закладів є культура здоров'я.