Вплив якості палива на техніко-економічні показники котельних установок теплових електростанцій - Мисак, Й.; Івасик, Я.; Кравець, Т. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Analytical and graphie relationships for determining économie opération of boiler installation with the change of fuel quality are given.