Опис і характеристика криптологічного пакета CRYPTOOL як навчального інструмента - Хома, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Репрезентовано вільно поширюваний криптологічний пакет CrypTool. Описано функціональні можливості цього програмного пакета, набір алгоритмів шифрування та цифрового підпису, а також інструментів їхнього криптоаналізу. Наведено оцінку застосування криптологічного пакета CrypTool у навчльному процесі.The free distribute cryptology package of CrypTool is presented in the article. Functional possibilities of this programm package, set of encryption and digital signature algorithms and also instruments of their cryptoanalysis are described. Application of cryptology package of CrypTool in an educational process is estimated.
Keywords: крипто логічний; програмний; крипто аналіз; цифровий підпис