План поручика Каверіна: сутність, особливості, значення - Остапчук, Сергій; Ostapchuk, Serhiy (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
У статті вперше виконано детальний опис та аналіз плану міста Рівного 1896 р., автором якого є поручик Каверін. Такий план можна розглядати як джерело цінної і комплексної інформації про Рівне станом на кінець ХІХ ст.

For the first time, the article provides a detailed description and analysis of the 1896 Rivne city plan, authored by Lieutenant Caverin. Such a plan can be considered as a source of valuable and comprehensive information about Rivne at the end of the 19th century.
Lieutenant Caverin's plan: essence, features, meaning
Keywords: план міста; Рівне; картографічні матеріали; архівні матеріали; топоніми; зображення; позначення; легенда; city plan; Rivne; cartographic materials; archival materials; place names; images; designations; legend; 528.9