Первинний та вторинний ринки цінних паперів: структура, особливості, проблеми - Шпакович, І. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проведено аналіз первинного та вторинного ринків цінних паперів. Розглянуто структуру кожного з них, визначено роль професійних учасників та державних органів у процесі роботи на цих ринках. Розкрито проблеми первинного та вторинного ринків цінних паперів, а також особливості їх роботи у цьому фінансовому інституті. In this work is conducted to the analysis of primary and secondary markets of securities. A structure is considered each of them, the role of professional participants and public organs is certain in the process of work on these markets. The problems of primary and secondary markets of securities, and also features of their work, are exposed in this financial institute.
Primary and secondary markets securities: structure, features, problems
Keywords: первинний та вторинний ринки цінних паперів; публічне та приватне розміщення цінних паперів; організований та неорганізований ринки; primary and secondary markets securities; public and private placement of securities; organized and unorganized markets