Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів - Паляниця, Л. Я.; Березовська, Н. І.; Косів, Р. Б.; Бурин, І. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Вивчено вплив джерел азоту різної природи на нагромадження біомаси сахароміцетів. Результати показали, що лізат, одержаний ультразвуковою обробкою дріжджоподібних грибів, можна використовувати як джерело азотного живлення та ростових речовин з метою інтенсифікації росту дріжджів. The influence of seurce nitrogen on the yeast's gronth is investigation. The results shown that lysate preparated yeast in the field of ultrasound waves may be used as sourse of nitrogen and biologically active substances for intensification of yeast's gronth.