Проблема реставрації стінопису Модеста Сосенка в контексті збереження архітектурно-мистецької пам’ятки - Радомська, В. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянто роль консерваційно-реставраційних заходів для збереження архітектурно-мистецької памятки - стінописів видатного українського сецесеїста М. Сосенка в архітектурному середовищі церкви Архистратига Михаїла с. Підберізці Пустомитіського р-ну. Reviewed the role of the conservation and restoration measures for the preservation of an architectural monument of the first quarter of XX century – the frescos of an outstanding Ukrainian modernist M.Sosenko (1875–1920) in the interior environment of the Archistratyg Mychail´s church, Pidberizciv village, region of Pustomyty (1891, architectural bureau of I. Levinsky).