ДНВП “Рівнегеокадастр” – Шлях становлення та розвитку - Приймак, А.; Дорошук, Н. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Описано діяльність ДНВП “Рівнегеокадастр” та його структуру Описана деятельность ГНПП “Ривнэгеокадастр” и его структуру Activity GSMM “Rivnegeocadastr” and its structure is described
ГНПП “Ривнэгеокадастр” – Путь становления и развития
GSMM “Rivnegeocadastr” – A formation and development way