Порівняльний аналіз роботи нової системи державної реєстрації прав на нерухоме майно - Рижова, Юлія; Тимовчак-Максимець, Оксана (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
In the article the advantages and disadvantages of the new system of registration of immovable property are considered.
Keywords: нерухоме майно; відчуження; реєстрація; нотаріус; Укрдержреєстр; БТІ