Дослідження полів полтавських битв на землях державно-культурного заповідника “Поле Полтавської битви” - Мандзій, А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Висвітлені основні результати другої міжнародної експедиції з дослідження полів полтавських битв. Під час проведення експедиції апробовано нові методики та використано найновіше технічне обладнання. Basic results of the second international expedition in research of battle fields near Poltava are being represented. The expedition was held with the help of new methods using the newest technical equipment.