Прихід іноземного інвестора на вітчизняне промислове підприємство - Семін, І. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто управлінські рішення, що приймають іноземні інвестори з приходом на вітчизняне підприємство. Виділено напрями змін, що вносять інвестори у діяльність організації. Здійснено класифікацію змін за функціональними сферами діяльності промислового підприємства. Окреслено зміни у сферах виробництва, маркетингу, управління персоналом, логістики, інформаційного забезпечення, зміни у фінансово-економічній сфері, організаційно-управлінські зміни. Тhe management decisions that are made by a foreign investor with the arrival of domestic enterprises are considered in this article. Directions of changes that are made by the investor in organization are allocated. Classification of changes in the functional areas of the industrial enterprise is carried. Changes in the production, marketing, personnel management, logistics, information provision, changes in financial and economic sphere, organizational and managerial changes are allocated.
Entry of foreign investors on domestic industrial enterprises: adminstrative decisions and directions of change
Keywords: іноземний інвестор; зміни; виробництво; маркетинг; управління персоналом; логістика; інформаційне забезпечення; фінансово-економічна сфера; організаційно-управлінські зміни; foreign investor; changes; production; marketing; personnel management; logistics; information management; financial and economic issues; organizational and managerial changes