Особливості представлення графічної інформації в Інтернет - Кісь, Я. П.; Тарас, О. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
The format of the graphics files and the specifics of there use for the web-systems are represented in this article. Розглянуто формати графічних файлів та особливості їх застосування для представлення графічної інформації у web-системах