Створення та діяльність Українського Центрального Галицько-Буковинського комітету допомоги жертвам війни та Головної ради галицьких, буковинських та угорських українців (травень 1917 – квітень 1918 рр.) - Хома, І. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто загальні питання створення та діяльності в добу Центральної Ради західноукраїнських громадсько-політичних чинників – Українського Центрального Галицько-Буковинського комітету допомоги жертвам війни та Головної ради галицьких, буковинських та угорських українців. The publication is devoted to general questions of creation and activity in the time of Central Rada of the West-Ukrainian public-political factors – Ukrainian Central Galichina-Bukovina committee of helping the victims of the war and Main rada of Galichina, Bukovina and Hungarian Ukrainians.