Контроль прямолінійності геометричної осі корпусу обертової печі електронними приладами - Мороз, О. І.; Шевченко, Т. Г.; Шевченко, Г. Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Предложено осуществлять контроль прямолинейности геометрической оси корпуса вращающейся печи электронными приборами. Использование их повышает оперативность и точность измерений. It is proposed to execute control of linearity of geometrical axis of rotary kilns’ frame by electronic devices. Use of them enhance operativeness and accuracy of measurement.