Определение расстояния до места замыкания на землю в рабочем режиме присоединения - Гребченко, Н. В.; Сидоренко, А. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто новий метод визначення відстані від початку приєднання 6-10 кв до місця замикання на землю в робочому режимі. метод засновано на зіставленні дійсного значення вектора струму нульової послідовності та вектора який розраховується на математичній моделі вузла мережі при припустимій відстані місця замикання. розглянуто шляхи підвищення точності методу.
Keywords: замыкания; присоединения; система; електрооборудования