Динаміка механізму транспортування стрічки з сар швидкості носія інформації - Худоба, В. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Описано методику числового моделювання n - масових електромеханічних систем на прикладі досліджень динамічних процесів у механізмах транспортування стрічки. Наведено аналіз передавальних функцій від збурень, прикладених до кожної з п мас механізму транспортування стрічки з системою автоматичного регулювання. In the work the general approach for experimental investigation of the oscillation processes spectrums in the tape transport mechanisms was described. Impact of a main distortion factors on the spectrum of tape oscillation in the cassette recorder magnetic heads zone is presented. Cases of some parameters of the system variation were investigated.