Дослідження пористості і морозостійкості бетонів на безгіпсовому портландцементі - Бігун, Г. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Наведено результати дослідження пористості і морозостійкості бетону на основі безгіпсового портландцементу з комплексною хімічною добавкою. Встановлена можливість використання таких бетонів у монолітних конструкціях. Investigation of porous content and frost resistance of concrete of no lime portland cement base with complex chemical additive and using this concrete in monolithic construction were described.