Вплив модифікації гідроксиду магнію пероксидовмісними кополімерами на реологічні властивості наповнених композитів - Шевчук, О. М.; Токарєв, В. С.; Букартик, Н. М.; Монцібович, Р. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Проведено реологічні дослідження наповнених композитів на основі поліпропілен та пероксидованих і непероксидованих зразків дисперсного гідроксиду магнію. Показано, що під час використання пероксидованого наповнювача різко змінюються реологічні властивості композиту, що свідчить про формування зв’язків на межі розділу фаз наповнювач-полімерна матриця. Rheological studies of filled composites on the basis of polypropylene and peroxidized as well as non–peroxidized magnesium hydroxide. It was shown that in the case of the application of peroxidized filler rheological properties of the composite change sharply that witnesses about the formation of chemical bonds on filler–polymer matrix phase boundary.