Адміністративна послуга та її співвідношення з суміжними поняттями - Мариняк, Н. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Проаналізовано наукові підходи до одного з ключових понять сучасного адміністративного права – адміністративна послуга, з’ясовано співвідношення цього поняття зі суміжними. Виокремлено ознаки адміністративних послуг та сформульовано авторське визначення цього поняття. Проанализированы научные подходы к одному из ключевых понятий современного административного права – административная услуга. Определено соотношения этого понятия со смежными. Выделены признаки административных услуг и сформулировано авторское определение этого понятия. The article analyzes the scientific approaches to one of the key concepts of modern administrative law - administrative services. A ratio of the concept of the contiguous. Thesis there is determined signs of “administrative services” and formulated the author's definition of this concept.
Административная услуга и ее соотношение со смежными понятиями
Administrative services and its relationship with related concept
Keywords: адміністративні послуги; публічні послуги; ознаки адміністративних послуг; административные услуги; публичные услуги; признаки административных услуг; administrative services; public services; features administrative services