Принципи та аспекти оцінки ефективності систем управління організацій - Подольчак, Н. Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто різні аспекти оцінки ефективності систем менеджменту організацій та цілі зацікавлених груп. На основі аналізу підходів та управлінської практики сфор- мовано принципи оцінки ефективності систем менеджменту організацій. Aspects of evaluation of corporate management systems and purposes of interested groups were showed. Principles of evaluation of corporate management systems as the result of comprehensive analysis of theoretical approaches and practical activities were formed.