Непрямий метод оцінювання рівня розвитку підприємств - Фещур, Р. В.; Самуляк, В. Ю.; Шишковський, С. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Запропоновано непрямий метод оцінювання рівня розвитку підприємств з урахуванням рівня його потенціалу та середнього темпу приросту валового доходу, а також графічно наведено галузі розвитку підприємств. Indirect method of evaluating the level of development enterprises with regard to the level of its potential and the average growth rate of gross income is offered in the article and also the areas of development of enterprises are graphically presented.
Indirect method of evaluating the level of development enterprises
Keywords: розвиток; оцінювання розвитку; непрямий метод оцінювання; development; evaluation of development; indirect method of evaluating