Поліцейське співробітництво України і Європейського союзу – правовий аспект - Сірант, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто формування правового простору щодо діяльності правоохоронних органів України з питань співпраці з Європейським поліцейським офісом у сфері підвищення ефективності боротьби зі злочинністю, що належить до компетенції європейських правоохоронних структур. Проаналізовано нормативно-правові акти, що регулюють правові відносини у сфері організації взаємодії, діяльності інформаційних систем, інформаційно-телекомунікаційних мереж, інформації, персональних даних. Рассмотрено формирование правового пространства о деятельности правоохранительных органов Украины по вопросам сотрудничества с Европейским полицейским офисом в сфере повышения эффективности борьбы с преступностью отнесенной к компетенции европейских правоохранительных структур. Проанализированы нормативно-правовые акты, регулирующие правовые отношения в сфере организации взаимодействия, деятельности информационных систем, информационно-телекоммуникационных сетей, информации, персональных данных. Forming legal space on law enforcement Ukraine on cooperation with the European Police Office in the efficiency of combating crime within the jurisdiction of European law enforcement agencies. Analyzed legal acts regulating legal relations in the sphere of interaction of information systems, information and telecommunication networks, information and personal data.
Полицейские сотрудничество Украины и Европейского союза – правовой аспект
Police cooperation Ukraine and the European Union – legal aspects
Keywords: поліцейська співпраця; Європейський поліцейський офіс; інформація; взаємодія; інформаційні системи; полицейское сотрудничество; Европейский полицейский офис; информация; взаимодействие; информационные системы; police cooperation; the European police office; information; interaction; information systems