Раціональні та інтуїтивні аспекти в оцінці архітектурної ідеології - Криворучко, Наталія (Видавництво Національного університет "Львівська політехніка", 2003)
Стаття розглядає той аспект, як в архітектурному творчому процесі прогнозується ідеологічне враження від реального архітектурного середовища. На основі міждисциплінарних наукових досліджень розкрито сутність ключового етапу - “осяяння” - в цьому процесі. На прикладах - навчальних архітектурних проектах - запропоновано техніку його реалізації.
Keywords: 18.01