Оцінювання пріоритетності коефіцієнтів вагомості для визначення комплексної оцінки компетентності персоналу - Байцар, Р. І.; Сколоздра, М. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Запропоновано механізм оцінювання пріоритетності коефіцієнтів вагомості експертним методом та оцінку попарного порівняння пріоритету критеріїв ділових якостей та результативності діяльності персоналу. A mechanism of priority valuation weighting coefficients by using of expert method and valuation of priority criteria pair comparison of businesslike competencies and efficiency of the staff has been proposed.