Особливості метрологічного забезпечення температурних вимірювань ВІС термопарними та резистивними перетворювачами у робочих умовах експлуатації - Колпак, Богдан; Паракуда, Василь; Лисий, Богдан; Сулима, Олег (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2008)
Описано особливості способів контролю метрологічних характеристик температурних вимірювань інформаційно-вимірювальними системами за допомогою термопарних та резистивних перетворювачів у робочих умовах їхньої експлуатації. Описаны особенности способов контроля метрологических характеристик температурных измерений информационно-измерительными системами с помощью преобразователей сопротивлений и термопар в рабочих условиях их эксплуатации. The features of methods of control of metrology descriptions of the temperature measurings are described by the informatively-measurings systems by the transformers of resistances and thermo-electric sensors in workings their external environments .