Лінійні еталони Яворівського НГП для перевірки сучасних геодезичних приладів і технологій - Тревого, І.; Цюпак, І.; Волошин, В.; Рудик, О.; Trevoho, I.; Tsyupak, I.; Voloshyn, V.; Rudyk, A.; Тревого, И.; Цюпак, И.; Волошин, В.; Рудик, А. (My University, 2017)
Проаналізовано результати метрологічної атес- тації спеціальної фундаментальної геодезичної мережі й еталонного лінійного базису як робочих еталонів. Підтверджується висока точність і надійність засто- сування технології GNSS для метрологічної атестації еталонних об’єктів.

The article analyzes the results of metrological certification of special fundamental geodetic network and the standard baselines as working standards. It confirms the high accuracy and reliability of the use of GNSS technology for metrological certification of standard objects.

Проанализировано результаты метрологической аттестации специальной фундаментальной геодези- ческой сети и эталонного линейного базиса как рабочих эталонов. Подтверждается высокая точность и надежность применения технологии GNSS для метрологической аттестации эталонных объектов.
Standard baselines of Yavoriv scientific geodetic of test field for verification of modern geodetic instruments and technologies
Линейные эталоны Яворовского НГП для поверки современных геодезических приборов и технологий
Keywords: метрологічна атестація; GNSS- виміри; GNSS-нівелювання; еталонний лінійний базис; фундаментальна геодезична мережа; 528.3