Аналіз літературних джерел. Можливості застосування безпілотних літальних апаратів для аерознімальних процесів - Глотов, В.; Гуніна, А. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Здійснений критичний аналіз літературних джерел стосовно можливостей застосування сучасних БПЛА для великомасштабного аерознімання. Наведено розгорнуту класифікацію сучасних БПЛА та подано відповідні висновки, окреслено перспективи розвитку цього технологічного процесу. Представлен критический анализ литературы относительно возможностей применения современных БПЛА для крупномасштабной аэросъемки. Приведена развернутая классификация современных БПЛА, сделаны соответствующие выводы, показаны перспективы развития этого технологического процесса. The critical analysis of the possibilities to using modern UAVs for large-scale aerial photography is presented in the paper. Detailed classification of modern UAVs propose and submitted the appropriate conclusions and prospects of this technological process.
Анализ литературы. Возможности применения беспилотных летательных аппаратов для аэросъёмочных работ
Analysis of the literature. Possibilities of for UAVs for aerophotographic processes
Keywords: безпілотні літальні апарати (БПЛА); аерознімання