Системи пульсової діагностики - Сторчун, Євген (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Аналізуються методи пульсової діагностики східної медицини за результатами дослідження пульсацій променевих артерій людини. The methods of pulse diagnostics of east medicine by results of research of pulsations radialis artery of the man are analyzed.