Емульсійна коолігомеризація суміші ненасичених вуглеводнів фракції С9 з використанням персульфату калію - Субтельний, Роман; Фуч, Уляна; Дзіняк, Богдан (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено вплив основних чинників на перебіг емульсьсійної коолігомеризації суміші ненасичених вуглеводнів фракції С9 у присутності водорозчинних ініціаторів. Проаналізовано їх вплив на перебіг процесу, вихід продукту та його фізико-хімічні характеристики.