Чинники та їх вплив на формування тарифів на міжнародні вантажні автомобільні перевезення - Кіндій, М. В.; Малиш, Я. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто основні чинники, які впливають на формування тарифу на вантажні автомобільні перевезення в міжнародних сполученнях. Виконано порівняльний аналіз транспортних тарифів, залежно від умов та виду поставки. Проведене дослідження дало змогу оцінити ступінь впливу різних факторів на вартість перевезень та класифікувати чинники формування транспортних тарифів. In the article are considered basic factors, which have effect on formation of tariffs for the internatioal trucking. It has been made comparative analysis of transport tariffs, according to conditions and form of supply handling. Conducted analysis gave an opportunity to estimate effect of various factors on carrier cost and to classify factors of transport tariffs.
Factors and their effect on formation of tariffs for international trucking
Keywords: міжнародний транспортний тариф; вантажні автомобільні перевезення; вартість перевезення; international transport tariff; trucking; carrier cost